Oljade trägolv
Ett välskött trägolv är bland det vackraste som finns. Vi hjälper dig att behålla det vackert! Oljade trägolv behöver regelbunden rengöring och behandling som är anpassad efter golvets använingsområde. Vi rengör golven, mättar dem med olja och polerar därefter för att ge dem en slät och lätt städad yta som håller smutsen borta.
 
 
 
Heltäckningsmattor
Olika heltäckningsmattor kräver olika tillvägagångssätt vid rengöring. Vi rengör på djupet med mycket vatten och högtryck vilket kräver högsta möjliga maskinkapacitet. Med hjälp av våra effektiva maskiner är torktiden betydligt kortare jämfört med andra förekommande system på marknaden. Det viktiga är att skölja bort smutsen utan att lämna kvar kemrester vilket annars skulle bidra till att ny smuts får fäste lättare.
 
 
 
Övriga golvmaterial
Målet med vår rengöring är att ta bort gamla behandlingar och bygga upp ett nytt skydd, anpassat efter materialet. Golvet ska bli lättstädat och få ett förbättrat skydd mot smuts och slitage. Vi har kunskap och metoder som täcker allt från plastgolv och linoleumgolv till laminat-, sten-, keramik- och industrigolv.